Over Wingr

De absolute troeven van Wingr

Werkt naar persoon toe

Volledig op maat van individuele behoeftes

Taalvaardig

Complexe zaken begrijpbaar uitleggen

Doelgericht

Resultaten op korte en lange termijn

Praktijkervaring in de arbeidsmarkt en persoonlijke begeleiding

Luistervaardig

Jarenlange ervaring als interviewer en klankbord

Betrouwbaar en ethisch

Steeds zeer discreet te werk

Inlevingsvermogen

Sterke empatische KernTalenten

Ervaring met zowel grote bedrijven als kmo's

Wie is Wingr?

Werner, de man achter Wingr, startte zijn loopbaan bij Audi waar hij vooral actief was als sales en after-sales verantwoordelijke. Hierna heeft hij resoluut gekozen om zijn loopbaan een andere wending te geven en is Werner aan de slag gegaan bij een van de grotere HR-bedrijven in België als Office Manager in rekrutering voor Engineering profielen. In 2010 is Werner gestart als zelfstandig HR-consultant voor een aantal bedrijven waaronder Elia en Sabena Technics.

Van 2010 tot vandaag is Werner nog steeds twee dagen per week actief als personeelsverantwoordelijke voor een Kempische kmo met 120 medewerkers. Daarnaast heeft hij in 2012 Spindle (HR with a twist) opgericht, een selectiekantoor voor technische, bouwkundige en engineering medewerkers. Begin 2015 heeft Werner besloten om zijn participatie in Spindle te verkopen om zo voldoende tijd te hebben om met Wingr aan de slag te gaan met de KernTalenten van hogeropgeleiden.

  • Start - Audi Sales verantwoordelijke
  • 2009 - Accent Jobs Office Manager rekrutering Engineering profielen
  • 2010 - HR In Motion HR-consultant voor oa. Elia, Sabena Technics, ..
  • 2012 - Spindle Selectiekantoor opgericht
  • 2015 - Wingr

Gesproken vanuit zijn eigen blauwdruk..

..Is Werner een geboren organisator, althans voor alles wat te maken heeft met het scheppen van orde in chaos. Hij heeft het vermogen het verschil te zien tussen hoofd –en bijzaken. Werner bepaalt makkelijk de grote lijnen en gaat gestructureerd te werk. Dit steeds op een beredeneerde en berekende manier.

Verder is Werner een sociaal dier bij uitstek! Hij vindt het heerlijk om actief samen te werken, bij voorkeur op een niet al te strikte, maar sterk gestructureerde manier. Hij vindt het fijn om gewoon wat te socializen en te small talken.

Werner scoort sterk op het KernTalent “Ondernemen & Risico nemen”. Dit betekent concreet dat hij vanzelf initiatief neemt en niet afwacht. Hij gaat proactief achter de zaken aan en hij heeft nood aan ruimte om initiatief te mogen nemen. Hij wil verantwoordelijkheid voor zichzelf opnemen en heeft behoefte aan autonomie. Werner heeft ook de behoefte aan actieruimte, zowel fysiek als mentaal. Bovendien is hij avontuurlijk en beschikt over een behoorlijke portie lef en moed. Het is een geboren ondernemer. De dingen van nul uit de grond stampen of grenzen verleggen, trekken hem fel aan. Werner is een trekker, een locomotief.

Dit alles maakt van Werner een van nature strategisch denkende en ondernemende manager. Zowel het lange termijn doel bepalen, er de organisatie voor uitdenken en vervolgens ook zelf aan de kar trekken om dit alles te realiseren, is hem op het lijf geschreven.

Werner draagt rationeel denken hoog in het vaandel. Nadenken vooraleer te doen en altijd beredeneerd te werk gaan, is erg belangrijk voor hem. Voor Werner hoeven geen roekeloze risico’s, geen onnadenkend handelen. Werner vindt rationaliteit altijd en overal essentieel. En dit alles neemt hij mee in zijn rol als wingman binnen Wingr.