Bekijk video

Persoonlijkheidsanalyse

Uw HR-Partner

Teamontwikkeling- en samenwerking

Kerntalenten

De ervaringsdeskundige in

Persoonlijkheidsanalyses, talent centers en online testings

Wist u dat u het selectieproces makkelijk én efficiënter kan maken. Aan de hand van enkele gespecialiseerde tests en analyses kan WINGR u helpen de juiste keuzes te maken in uw zoektocht naar nieuwe talenten.

Lees meer

Uw HR-partner

We werken graag mee aan de evolutie van uw organisatie

Wij ondersteunen KMO’s in het uitbouwen van een personeelsbeleid op maat van hun noden. Dit kan ad hoc wanneer er nood is aan een klankbord of indien gewenst een halve of vaste dag per week. Volledig op maat zoals het binnen uw organisatie past.

Lees meer

Wingr steekt een handje toe in

Uw teamontwikkeling & samenwerking

Met behulp van onze Insights Discovery-tool helpen we u in kaart te brengen wie u bent, hoe u omgaat met verschillende situaties en welke uw voorkeuren zijn qua interactie met anderen.

Lees meer

Waarom zou ik de KernTalentenmethode binnen mijn bedrijf toepassen?

De KernTalentenmethode onderscheidt zich door zijn positieve benaderingswijze, deze tool (nl. de blauwdruk van KernTalenten) is levenslang bruikbaar én gaat verder dan de klassieke methodes. Zo ga je jouw medewerkers écht leren kennen. Deze positieve benaderingswijze zal tevens het engagement van je huidige of toekomstige medewerkers vergroten. Vroeg of laat voel je ongetwijfeld de nood aan een objectief en professioneel klankbord.

Lees meer

Waarom Wingr?

  • De ervaringsdeskundige in Persoonlijkheidsanalyses, Talent Centers en Online Testings

  • Uw HR-Partner- Een pragmatisch en resultaatgericht klankbord die uw menselijk kapitaal ondersteunt terwijl u aan uw business werkt.

  • Een geaccrediteerd practitioner voor Insights Discovery en erkend KernTalentenanalist

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek

Vraag vrijblijvend een offerte op maat

Krijg een duidelijk plan gericht op uw exacte noden